Lecco Greb - Antik

Produktoplysninger

Lecco er et fast og bredt greb med en tyk grebsoverflade. Grebet har en messingbelægning med patinalook. Grebet fås i to breddestørrelser: 168 mm og 328 mm. Basisformen af grebet er lige, mens grebet er tykkere og har en oval form. Det forstørrede ovale greb er fordelagtigt på overdimensionerede eller tunge skuffer og køkkenskabsdøre.

Lecco-grebet er et fremragende som sidste touch i dit nye køkken eller som et forfriskende pust på dine badeværelsesskuffer.

Formstøbt i zinklegering som er overtrukket med messing med patinalook og lakeret med en transparent lak for at beskytte grebet og undgå oxidering.

Zinklegering, også kaldet Zamak, er en legering hovedsageligt bestående af zink blandet med andre metaller som kobber og aluminium. Zamak er perfekt til støbning. Det er robust og det er let at tilføje forskellige belægningstyper til overfladen. På grund af dette har de fleste greb og knopper på markedet zinklegering som base.

Lecco-skabsgrebet er en af mange køkkengreb og -knopper, der er produceret af den italienske virksomhed Marella. Marella fremstiller alle sine produkter på deres fabrik i nærheden af Milano.

Kombinér Lecco med alt andet møbeltilbehør fra Marella med den samme belægning. Brug Lecco på indbyggede opvaskemaskiner eller låger til skabe i fuld størrelse. Vælg knopper og skabsgreb til mindre skuffer og de øverste skabsdøre.
Pris 135.45kr
På lager
CC Mål
160 mm
sku: 345790-11
Mængde
Materiale:
Zink-Alloy
Montering:
M4 screw (incl.)
Fremstillet i:
Italien
Varemærke:
Marella
Dybde (A):Højde (B):Bredde (C):
30 mm16,5 mm168 mm
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder