2017-06-21: Missede du vores porcelænsgreb fra Anne Black? Eller måske har du allerede set dem, bestilt dem og forelsket dig i de bløde pastelnuancer og smukke, runde former. Uanset hvad vil vi gerne have lov at fortælle dig mere om Anne Blacks produkter. Anne Black er en virksomhed, et varemærke og et menneske, der fremstiller porcelæns- og keramiske produkter. Ikke bare knopper og kroge, men også vaser, tallerkner, kopper, skåle og meget andet. Hos os handler det dog om knopperne og krogene. Find Anne Blacks udvalg af knopper og kroge her.

Fire varianter, men i mange forskellige farver og former

Anne Black fremstiller knopper og kroge i fire forskellige motiver: Plain, Matte, Flower og dot. Plain og Matte er tilgængelige i adskillige farver og fire forskellige størrelser. De to største er bedst egnede som kroge. De to mindre størrelser, lille og mellem, kan bruges som både knager og greb. Flower og Dot kommer i to størrelser: lille og mellem. Begge størrelser kan bruges som både kroge og knopper.

Anne Black – en af mange danske leverandører

Det er sjovt med Danmark og design. Altigreb var afsted på en messe i Stockholm og talte med en dansk producent af knager (Collect Furniture, et mærke vi ligeledes snart vil føre). Vi bemærkede, at der er mange danske virksomheder til stede på denne messe i Stockholms største udstillingscenter. Ejeren af Collect Furniture grinede og sagde, at messen blandt danskere regnes for den største danske af slagsen. At den foregår i Stockholm, gør ingen forskel. Det samme gælder for vores udbud af håndtag og knopper. Vi er en svensk virksomhed, men størstedelen af vores designhåndtag og -greb kommer fra Danmark. Vi har Furnipart, Vonsild og nu også Anne Black.

Håndlavet på egen fabrik

En anden finurlig ting ved Anne Black er, at samtlige knopper og kroge er lavet i hånden. Anne Black ejer delvist en lille fabrik i Vietnam, hvor alle deres produkter fremstilles. Det er ikke så lidt imponerende, at Anne Black har styr på brandet hele vejen fra design og produktion til den endelige distribution. Find Anne Blacks udvalg af knopper og kroge her.