• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Basic Knop - Eg

Produktoplysninger

Basic-knopperne i eg fra Dot Manufacture er simple, men utroligt populære produkter, som du bør overveje til dine møbler. Designvirksomheden Dot har taget et standardknop og gjort det mere moderne. Basic-knoppen er rundt med et bredere hoved og kortere fod, sammenlignet med resten af de trægreb, der er tilgængelige på markedet. Basic-knoppen har lige kanter og en finish i blød naturolie, som giver masser af varme til interiøret, og føles godt at røre ved.

Knoppen er en charmerende detalje til brug på en kommode eller køkken- og badrumsskabe, hvis du ønsker noget naturligt og roligt, men staidgvæk noget, der skiller sig lidt ud på dine møbler.

Basic er tilgængelig i to forskellige diametre. Hvorfor ikke kombinere to størrelser på forskellige møbeltyper? Prøv endelig at kombinere dem med greb i eg, som er tilgængelige på vores webshop.

Alle produkter fra DOT Manufacture er håndlavede, hvorfor der kan findes små variationer i størrelser og mål. Finishen på skuffeknoppene er blød olie, som er meget naturligt.
Pris 71.65kr
På lager
Knob size
40 mm
sku: 165150-K40
Mængde
Finish:
Soft oil
Varemærke:
DOT Manufacture
Udførelse:
Træ
Træsort:
Eg
Diameter (C):Dybde (A):Diameter fod (B):
40 mm22 mm23 mm