Vann Profilgreb - Børstet Messing - Beslag Design

Produktoplysninger

Vann i børstet messing er ikke bare et hvilket som helst profilgreb på markedet. Det er et profilgreb, der er blevet meget attraktivt. Formen er ret firkantet med afrundede ydre hjørner. Det har ikke bløde bøjninger, men alligevel ret bløde kanter. Vann vil skille sig ud på alle møbler.

Profilgreb adskiller sig, generelt, fra standardgreb på den måde, de monteres på. Standardgreb skal bruge forborede huller og monteres fra fronten af lågen. Profilgreb hænger derimod over kanten på skuffen. De monteres med træskruerne fra bagsiden af skabslågen. På den måde, vil der ikke være nogen synlige huller på skabslågerne.

Profilgrebet Vann støbes i aluminium, belægges med messing og børstet derefter og lakeres. Den børstede finish foretrækkes ofte, da den forhinderer mange synlige mærker fra vand eller berøring, som den polerede finish ikke gør.

Vælg mellem profilgrebet Vann i 200mm eller det ekstra lange greb på 1200mm Kombinér de to størrelser og brug den mindre Vann på standardskuffer og Vann på 1200mm på indbyggede køleskabe og gardarobeskabe. Profilgrebet har en tykkelse på 1,5mm og passer på alle standardmøbler.
Pris 101.52kr
På lager
Profile Width
1200 mm
sku: 370262-11
Mængde
Finish:
Børstet
Varemærke:
Beslag Design
Udførelse:
Messing
Bredde (D):Dybde (A):Højde (C):
200 mm44 mm19,7 mm
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder