Sima Greb - Sort - Esor

Produktoplysninger

Sima-håndtaget er formet som et lige greb, men med blødt bøjedede ender. Sima er om noget et elegant greb. Trods den totale længde på 204mm, føles det overhovedet ikke klodset. Tvætimod giver den et frisk og moderne touch til møblerne.

Grundmetallet for Sima er zinklegering. Grebet pudses derefter og poleres for en glat belægning. Når overfladen er blød nok, lakeres den i sort. Sidst får grebene en finish med transparent beskyttende lak.

Sima-grebet kommer fra den spanske producent Esor. Rødderne og håndværket hos denne baskiske møbelproducent går helt tilbage fra de tidligere 1960'ere. Esor har overraskende nok aldrig stoppet med at fokusere på højkvalitetsformer og -belægninger.

Vi anbefaler at montere grebene på mere massive skuffer og skabe. Længden på håndtagene gør det nemt at få et fast greb, som gør dem specielt gode til indsatte køleskabe og vaskemaskiner.

Skal du også bruge et matchende knopper til dine møbler? Tag et kig på håndtaget Urua, som har samme finish, der passer til mindre skuffer og skabslåger. Rul ned for at se relaterede produkter!
Pris 81.65kr
På lager
sku: 70694
Mængde
Farve:
Sort
Materiale:
Zink-Alloy
Finish:
Lakeret
Varemærke:
Esor
Fremstillet i:
Spanien
CC MålDybde (A):Højde (B):Bredde (C):
192 mm25 mm15 mm203 mm
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder