Pomolo Knop / Krog - Mørkeblå

Produktoplysninger

Knoppen/krogen Pomolo i mørkeblå er et af de få greb/kroge på markedet i beton. Idéen stammer fra designstudiet 2vlo Design, som ønskede knopper og kroge til deres eget kontor. Beton var et ofte brugt materiale i deres tidligere udførte designarbejde.

Knoppen og krogen Pomolo er tilgængelig i to forskellige størrelser, lille og medium med de respektive diametre på 44mm og 72mm.

Alle disse produkter er håndlavet og vil derfor have en tekstur, der veksler lidt fra enhed til enhed. Den naturlige proces i at lave betonprodukter vil gøre hvert produkt unikt, og skaber overflader skabt af luftbobler under fremstillingsprocessen.

Brug dem på dine køkkenskuffer og -skabe. Eller på mindre møbler i din stue eller soveværelse. Der er en ekstraskrue til vægmontering inkluderet med hver knop, som gør betonknoppen til en krog. Kombiner betonknopperne Pomolo i forskellige størrelser og farver for at skabe et kunstværk på din væg i badeværelset, gangen, stuen eller soveværelset. Det kan være et enestående bøjlesæt til tøj i et mindre kontor.

Urbi & Orbi er en producent af møbler og tilbehør fra Athen, Grækenland. Alle produkter har en ting til fælles; beton som grundmateriale. De råmaterialer Urbi & Orbi bruger er internationalt anerkendte, miljøvenlige og menneskevenlige.
Pris 166.32kr
På lager
Knob size
Small
sku: 159160-HO44
Mængde
Farve:
Blå
Materiale:
Concrete
Montering:
M4 screw (incl.)
Varemærke:
Urbi & Orbi
Udførelse:
Concrete
Dybde (A):Diameter (C):Højde:
31 mm44 mm23 mm
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder