Grace Greb - Børstet Messing - Aspa Verkstad

Produktoplysninger

Grebet Grace har en børstet messing finish, og er en af vores bedst bedømte serier af skabsgreb med kvadratform. Skabsgrebene 0143 fra samme kollektion med anden finish, har en mere klassisk stil. Det blev derfor besluttet, at grebet Grace skulle have en nyt, moderne finish.

Grundmaterialet for Grave er zinklegering, og det er belagt med messingbelægning. Den ydre messing får det fantatiske udseende fra den børstede overflade. Sidst er grebet dækket af en transparent lak, som beskytter grebet og forhindrer messingbelægningen i at aldre.

Efterspørgslen på børtstet messing som finish i møbelbranchen, er steget ekstremt i løbet af 2019. Det er en mere brugervenlig finish på den måde, at den ikke er lige så skinnende og følsom mod pletter, som poleret messing, og derfor er nemmere at vedligeholde.

Grebet er tilgængeligt i tre forskellige størrelser, hvor det mest fremtrædende greb er mere end en halv meter langt. Hvorfor ikke kombinere de forskellige størrelser af grebet Grace i dit køkken? Det bredeste greb kan monteres på dit køleskab, og de mindre greb på dine skabe og skuffer. Lange greb er en oplagt mulighed for højere klædeskabsdøre, såvel som større badværelsesskuffer.
Pris 104.22kr
På lager
CC Mål
128 mm
sku: 305922-11
Mængde
Varemærke:
Aspa Verkstad
Udførelse:
Messing
Dybde (A):Højde (B):Bredde (C):
28 mm9 mm137 mm
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder