Bell Knop - Rustfrit stål finish - Furnipart

Produktoplysninger

Bell har en rustfri stål-look og er et elegant greb fra designeren Hans Sandgren Jakobsen. Et fantastisk tilbehør til at udsmykke dit badeværelsesskab, eller skufferne i dine køkkenmøbler.

Der er et lille hulrum på knoppens overflade, hvilket gør det meget behageligt at gribe fat i. Det er et perfekt lille, blødt sted til din tommelfinger. En fantastisk detalje til en møbelknop!

Det er støbt i zinklegering, derefter belagt med en rustfri stål-look og endeligt lakeret. Lakken beskytter knoppen fra snavs og slid, men sørger også for, at belægningen forbliver den samme og ikke oxiderer med luften, eller aldrer over tid.

Skabsknoppen Bell er tilgængelig på markedet takket være det fantastiske samarbejde mellem den danske designvirksomhed Furnipart, og den kendte danske designer Hans Sandgren Jakobsen. Hans Sandgren Jakobsen har desginet mange greb og håndtag fra Furnipart, men er også kendt for at designe stole, spiseborde og andre møbler.

Kombinér Bell med eksempelvis Base-grebet, som også er fra Furnipart. Montér Base-grebet på større skuffer, og brug Bell-knoppen på mindre skabe.
Pris 83.16kr
På lager
sku: 370170-11
Mængde
Materiale:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Varemærke:
Furnipart
Udførelse:
Rustfrit stål
Designere:
Hans Sandgren Jakobsen
Dybde (A):Diameter (C):Højde:
32 mm42 mm19 mm
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder