2016-06-15: Vi har netop tilføjet ni nye Loop-håndtag til vores udvalg af læderhåndtag. Loop har været en succes siden vi søsatte produktet i sommeren 2015. Allerede en måned senere var Loop blevet en af vores bedst sælgende produkter med sin kombination af ægte svensk Tärnsjö-læder, der udvikler en smuk patina med tiden, og krom, messing eller kobber.

Loop-håndtagene findes i ni forskellige varianter. Tre forskellige farver af læder kombineres på tværs med tre forskellige metalknopper. Vælg mellem naturlig, brun eller sort læder og kombiner det med knopper i messing, kobber eller krom.

Læder fra Tärnsjö Garveri
Den type læder, der bruges til Loops håndtag kommer fra svenske Tärnsjö Garveri AB. Vores leverandør har valgt og vraget mellem flere leverandører af læder for at finde frem til den bedste kvalitet. Det var først da de fandt Tärnsjö Garveri, at missionen var fuldført.

Tärnsjö Garveri har været i gang siden 1873. Garveriet har opnået anerkendelse for sin kvalitet og store viden om læderprodukter. Tärnsjö Garveri er blandt de sidste 5% af garverier i verden, der fortsat driver traditionel vegetabilsk garving frem for den mere tids- og priskrævende kromgarving. Faktisk er håndtag og knopper kun en lille del af deres virksomhed, der også favner produkter såsom hestesadler, punge og traditionelle kufferter.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en samling af Loop-håndtag og knopper fremstillet i det unikke Tärnsjö-læder. Tärnsjö Garveri er garant for kvalitet, og dette produkt er helt unikt i sammenligning med mange andre læderhåndtag på markedet.

Moderne, men stadig klassisk
Håndtag og knopper i læder har været på markedet i årtier. Men det er først inden for det seneste år, de er blevet synlige og tilgængelige i flere detailhandler. Loop-knopperne blev introduceret i anden halvdel af 2015 og blev en øjeblikkelig succes. Siden da har Loop-knoppen været en af vores bedst sælgende varer.

Kombiner med andre håndtag og knopper
Nu kan vi tilbyde et håndtag side om side med Loop-knopperne. Samlingen af Loop-håndtagene er tilgængelig i den samme kombination som knopperne. Du kan således udvælge den samme slags læder og den samme slags metalknop, og de vil passe perfekt sammen.
En anden mulighed er at kombinere Loop med en knop i messing, kobber eller krom med en anden slags knop eller håndtag i et lignende materiale. For eksempel kan 2078-knoppen med sit finish i messing kombineres med Loop-håndtag eller -knop med samme finish i messing. Takket være alle de forskellige mulighedre for kombinationer er det let at sammensætte et unikt køkken eller inventar.