Pebble Mini Knop - Eg - DOT Manufacture

Produktoplysninger

Har du set noget så sejt som denne designerknop i egetræ fra Dot Manufacture? Pebble Mini-skabsknoppen skiller sig ud blandt resten af træknopperne, vi har i vores sortiment. Denne ovale, æggeformede møbelknop er en charmerende detalje at bruge på en kommode eller et køkkenskab, hvis du er på udkig efter naturlige, subtile, men stadig noget der er iøjenfaldende til dine møbler.

Formen på Pebble Mini-knoppen, der er inspireret af naturen omkring os, er lavet som et halveret æg, og glat som en sten, der har været længe poleret og slebet af havbølger.

Prøv at montere knopperne lidt til den ene side eller mod hinanden. Det hele kommer an på, om du er til et symmetrisk eller asymmetrisk udfald. Du vil se, hvordan forskellige vinkler af knopperne giver det legende og øjeblikkelige løft til dine møbler.

Alle produkter fra DOT Manufacturing er håndlavede, hvilket er grunden til, at der kan forekomme små variationer i form og dimensioner. Skuffeknoppens finish er blød olie, hvilket er meget naturligt.
Pris 128.88kr
På lager
sku: 165350-K63
Mængde
Finish:
Soft oil
Varemærke:
DOT Manufacture
Udførelse:
Træ
Træsort:
Eg
Dybde (A):Bredde:Højde:
23 mm63 mm44 mm
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder