Pamer, en spydspids inden for design og produktion af håndtag, knopper og anden møbelinventar, blev grundlagt efter anden verdenskrig i byen Renate i det nordlige Italien af entrepenøren Angelo Redaelli.

De begynde at fremstille møbelhåndtag. Pamar voksede sig større og blev en vigtig spiller i industrien. Efter succesen i Italien ekspanderede Pamar til resten af verden og er i dag en af de stærkeste stemmer inden for design af håndtag og knopper. Pamar står for høj kvalitet og har et enormt udvalg af håndtag og knopper. Fremstillingen foregår stadig i Renate, hvor Pamar i dag har to fabrikker.

For tyve år siden begyndte Pamar at fokusere endnu mere på design med en vision om at skabe en identitet om virksomheden. Siden da har de arbejdet tæt med et bredt udvalg af italienske og internationale designere og arkitekter med forskellige ideer og udtryk. Blandt designere, der har været i forbindelse med Pamar finder man Björn Dahlström, Fabio Redaelli, Alessandro Elli, George J. Sowden, Giorgio Vigna, James Irvine, Jasper Morrison, Klaus Bergen, Rodolfo Dordoni og mange andre.

Pamar fremstiller håndtag i mange forskellige materialer og former, såsom rustfrit stål, kermaik, læder, messing, tin, krom, kopper, nikkel, aluminium og træ.

Design er en vigtig succesfaktor for Pamar, men kvalitet er endnu vigtigere, og det er grunden til at de har holdt alt produktion inden for de hjemmevante italienske omgivelser.

Vi har udvalgt nogle af Pamars mest stilfulde håndtag til vores portfolio.
fandt 0 produkter
GRATIS LEVERING

GRATIS LEVERING

3-5 hverdage
*Ekspresslevering tilgængelig
VI TILFØJER GRATIS SKRUER

VI TILFØJER GRATIS SKRUER

For alle Håndtag
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker forbindelse
VI TAGER IMOD

VI TAGER IMOD

alle populære betalingsmetoder